top of page

rețetă de cheescake cu nuci și miere


Rețeta zilei de astăzi este un cheescake cu nuci și miere.

Ingredientele de care ai nevoie:

Pentru aluat:

  • 130g făină albă

  • 65g nuci măcinate

  • 65g zahăr

  • 115g unt rece


Pentru cremă ai nevoie de:

  • 450g cremă de brânză

  • 2 ouă mari

  • 2 linguri făină albă

  • 120g miere

  • 1/2 linguriță esență de vanilie


Mod de preparare:

1. Preîncălzește cuptorul la 160° C.

2. Amestecă ingredientele până se formează un aluat. Întinde foaia de aluat și tapeteaz-o într-o formă de copt. Coace aluatul timp de 8-10 minute. Scoate tava din cuptor și las-o să se răcească.

3. Pentru cremă amestecă toate ingredientele, apoi adăugă-le peste aluat. Pune-o la cuptor pentru 30 minute. La final trebuie să fie moale în mijoc și mai tare pe margini. După 30 de minute lasă tava în cuptor să se răcească, apoi pune-o la frigider pentru minim 3 ore. Decorează cu nuci.


Poftă bună! 💛

0 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate