top of page
bg2-min.png

ASCULTĂ CODRII

Ascultă aici bătrânii Codri ai Moldovei și primește tot ce are natura mai bun să ne dea: liniște și sănătate.

Încarcă-te de bine printr-un moment de mindfulness, balsam pentru suflet și minte: conectează-ți cea mai comodă pereche de căști, apoi așează-te în tihnă și apasă “play”.

Ascultă Codrii
Ascultă Codrii Moldovei -  Ciripit de Păsări
22:28
Ascultă Codrii Moldovei - Ploaie
22:28
Ascultă Codrii Moldovei - Zumzet de Albine
22:28

Ascultă Codrii Moldovei și învață de la ei să asculți și în interiorul tău. Vei avea gijă de corpul și sufletul tău la alt nivel, cu conștiență și blândețe.

  • Black Facebook Icon
  • download (3)

Distribuie cuiva drag

Din zumzetul harnicelor albine și fără a interveni în echilibrul lor, cu grijă, ți-am adus din Codrii Moldovei o miere pură, în ediție limitată, care prin fiecare picătură îți oferă toate beneficiile mierii naturale, neprocesate.

ALBINE.png.webp
Apinatur Iepuras
Apinatur - Miere de Codru - Zimbru

GUSTĂ MIEREA
DIN CODRII MOLDOVEI

SALCAM-min.png.webp

Încarcă-te acum cu tot ce au Codrii Moldovei mai bun, mai pur, mai bogat. Nu uita, e o ediție limitată, deci nu va fi disponibilă aici pentru mult timp!

igp3x-e1634297834164.png.webp
BG-min.png
albina1.png.webp

Abonează-te la newsletter și vei afla curând cum poți contribui la protejarea Codrilor!

La о altitudine maxima de 130-383 m, în partea de nord-vest a Podișului Central Moldovenesc, într-o zona cu climă temperat-continentală, între Prut și Nistru, se află comoara verde a Republicii Moldova - Codrii.

Rezervaţia „Codrii” este prima rezervaţie ştiinţifică din Republica Moldova şi cea mai reprezentativă arie protejată. Teritoriul ei are 5176 ha şi este împărţit în trei părţi: zona strict protejată, zona de tampon şi zona de tranziţie.

Natura de aici impresionează prin multitudinea de specii și forme, multe dintre ele fiind pe cale de dispariție. Munca noastră presupune respect pentru zonă, iar din simbioza pe care o avem cu acești codri, se naște și responsabilitatea.

albina2.png.webp
bottom of page