top of page
DSC_0228_edited_edited_edited.jpg

FAMILIA

NOASTRĂ

Cu peste 20 ani de experiență în sectorul apicol, Apinatur este o afacere de familie specializată în producerea și furnizarea produselor apicole naturale. Colaborăm cu o rețea largă de apicultori locali care ne oferă acces la miere și alte produse apicole de o calitate superioară.

unnamed%20(11)_edited.jpg
WSYA3369-Enhanced-Edit_edited.jpg

Suntem mereu în căutare de noi oportunități de dezvoltare și niciodată nu compromitem calitatea. De aceea, testăm meticulos produsele noastre pentru a asigura respectarea calității după standardele Uniunii Europene, precum și cererile specifice ale consumatorului.

 

În 2013, mierea de salcam promovată de Apinatur a fost premiată cu medalie de aur în cadrul expozitiei Internationale Apimondia.

 

Parteneriatul nostru îndelungat cu mai multe asociații, printre care Asociația Exportatorilor de Produse Apicole din Moldova (AEPAM), ne permite accesul la cei mai buni producători de miere din regiune. Aceste relații ne oferă posibilitatea de a descoperi o gamă largă de produse apicole cu un gust distinct și bogat ce ne permite comercializarea și promovărea producției autohtone în peste 10 țări din Estul și Vestul European cât și pe piața locală. 

 

Fiecare produs comercializat de Apinatur oferă apicultorilor șansa de a-și dezvolta afacerea și practica care este vitală pentru sporirea de producție a mai multor culturi agricole și nu doar.

bottom of page