Pentru o duminică gustoasă, îți recomandăm o rețetă de carne de pui, în sos de miere și bere.
Ingrediente:
4 bucăți de carne de pui fără piele și dezosat
¼ de lingurițe piper negru proaspăt măcinat
⅛ linguriță sare
½ cană de bere
2 linguri de sos de soia
1 lingură muștar de Dijon din cereale integrale
o lingură de miere
¼ ceapă
2 linguri de frunze de pătrunjel proaspăt
Mod de preparare:
Încinge o tigaie mare la foc mediu-înalt și adaugă ulei în tigaie.
Condimentează uniform carnea cu piper și sare.
Pune carnea în tigaie, prăjește-o timp de 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Scoate carnea din tigaie.
Adaugă ceapa în tigaie și gătește-o până devine translucidă.
Mierea, sosul de soia, muștarul și berea, amestecă-le într-un castron mic, apoi toarnă mixtura într-o tigaie. Gătește până când lichidul scade în jumătate.
Întoarce puiul în tigaie și acoperă-l cu sos.
Servește-le cu pătrunjel tăiat uniform.
Poftă bună! Mai multe rețete delicioase găsești aici.
Comments