top of page

Rețetă de Carne de pui cu sos de miere și bere

Actualizată în: 16 feb. 2022

Pentru o duminică gustoasă, îți recomandăm o rețetă de carne de pui, în sos de miere și bere.



Ingrediente:

  • 4 bucăți de carne de pui fără piele și dezosat

  • ¼ de lingurițe piper negru proaspăt măcinat

  • ⅛ linguriță sare

  • ½ cană de bere

  • 2 linguri de sos de soia

  • 1 lingură muștar de Dijon din cereale integrale

  • o lingură de miere

  • ¼ ceapă

  • 2 linguri de frunze de pătrunjel proaspăt



Mod de preparare:

  1. Încinge o tigaie mare la foc mediu-înalt și adaugă ulei în tigaie.

  2. Condimentează uniform carnea cu piper și sare.

  3. Pune carnea în tigaie, prăjește-o timp de 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Scoate carnea din tigaie.

  4. Adaugă ceapa în tigaie și gătește-o până devine translucidă.

  5. Mierea, sosul de soia, muștarul și berea, amestecă-le într-un castron mic, apoi toarnă mixtura într-o tigaie. Gătește până când lichidul scade în jumătate.

  6. Întoarce puiul în tigaie și acoperă-l cu sos.

  7. Servește-le cu pătrunjel tăiat uniform.


Poftă bună! Mai multe rețete delicioase găsești aici.

253 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page