top of page

BISCUIȚI CU MIERE ȘI CIOCOLATĂ

Fursecurile cu miere și ciocolată au o textură perfectă, o aromă delicioasă și o cantitate generoasă de ciocolată. Numai buni pentru a fi savurați alături de o băutură caldă, lângă brad.



Ingrediente:

  • 1 1⁄4 căni de făină

  • 1⁄2 ceașcă de unt

  • o linguriță praf de copt

  • un praf de sare

  • 1⁄2 ceașcă de miere

  • 1⁄4 ceașcă de zahăr

  • o linguriță de vanilie

  • o ceașcă de chipsuri de ciocolată

Mod de preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul la 150° C.

  2. Amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.

  3. Mierea, zahărul și untul amestecă-le până se omogenizează. Adaugă vanilia.

  4. Adăugă făina peste amestec.

  5. În compoziție adaugă și fulgii de ciocolată.

  6. Ia câte o lingură de aluat, formează biscuiții și pune-i într-o tavă acoperită din timp cu hârtie de copt.

  7. Coace biscuiții circa 20 de minute. După ce-i scoți din cuptor, lasă-i să se răcească câteva minute.

Savurează biscuiții cu o ceașcă de ciocolată caldă, un ceai bun sau un pahar de lapte fiert.

Poftă bună!

40 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate