Ești în căutarea unei rețete delicioase pentru cină sau prânz? Prinde o rețetă de cotlete de porc glazurate cu miere și salată de roșii.
Lista de ingrediente
- 2 căni de roșii conservate
- o lingură de ulei de măsline
- 2 lingurițe de frunze proaspete de cimbru
- o linguriță usturoi tocat
- 2 linguri miere
- 2 linguri oțet de cidru
- o lingură de muștar
- 4 cotlete de porc
- ¼ linguriță sare
- ¼ linguriță piper negru proaspăt măcinat
- 3 căni frunze de spanac
- 2 lingurițe de oțet balsamic
Mod de preparare:
1. Preîncălzește cuptorul la 425 °.
2. Amestecă roșiile, cu o linguriță de ulei, cimbru și usturoi într-o tigaie. Coace carnea la 425 ° timp de 17 minute.
3. Mixează cu un tel mierea, oțetul de cidru și muștarul într-un castron.
4. Încălzește o tigaie mare la foc mediu. Pune carnea de porc în tigaie timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
5. Scoate carnea de porc din tigaie. Adaugă mixtura în tigaie și continuă să gătești carnea timp de 2 minute. Scoate tigaia de pe foc.
6. Așază roșiile, spanacul și oțetul balsamic într-un castron. Servește salata cu carne de porc și sos.
Commenti