• cimbriciucmihaela

Cotlete de porc glazurate cu miere și salată de roșii

Ești în căutarea unei rețete delicioase pentru cină sau prânz? Prinde o rețetă de cotlete de porc glazurate cu miere și salată de roșii.




Lista de ingrediente

- 2 căni de roșii conservate

- o lingură de ulei de măsline

- 2 lingurițe de frunze proaspete de cimbru

- o linguriță usturoi tocat

- 2 linguri miere

- 2 linguri oțet de cidru

- o lingură de muștar

- 4 cotlete de porc

- ¼ linguriță sare

- ¼ linguriță piper negru proaspăt măcinat

- 3 căni frunze de spanac

- 2 lingurițe de oțet balsamic


Mod de preparare:⁠

1. Preîncălzește cuptorul la 425 °.

2. Amestecă roșiile, cu o linguriță de ulei, cimbru și usturoi într-o tigaie. Coace carnea la 425 ° timp de 17 minute.

3. Mixează cu un tel mierea, oțetul de cidru și muștarul într-un castron.

4. Încălzește o tigaie mare la foc mediu. Pune carnea de porc în tigaie timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.

5. Scoate carnea de porc din tigaie. Adaugă mixtura în tigaie și continuă să gătești carnea timp de 2 minute. Scoate tigaia de pe foc.

6. Așază roșiile, spanacul și oțetul balsamic într-un castron. Servește salata cu carne de porc și sos.

2 afișare